Design bureau

Hét design bureau voor uw corporate identity

Met een sterke corporate identity kunt u klanten beter aan uw binden. Immers, de merkbeleving die uw klanten ervaren, is van grote waarde. Zeker in een periode waarin de consument steeds meer te kiezen heeft. BooM Packaging is het design bureau dat graag strategisch met u meedenkt over uw corporate identity. We kijken daarbij uiteraard naar uw huisstijl, pay off, propositie en het logo. En pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook.

Lees meer over hoe we als design bureau uw brand identity ontwikkelen.
Hét design bureau voor uw product verpakking

Ook als u op zoek bent naar een design bureau dat een product verpakking voor u moet ontwikkelen, bent u bij BooM Packaging aan het juiste adres. En aangezien 75% van alle aankoopbeslissingen op de winkelvloer genomen wordt, is de uitstraling van uw verpakking belangrijker dan ooit. Daarom werken we als design bureau met een vaste methodiek tijdens de ontwikkeling van uw product verpakking. Bovendien hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bij ieder ontwerp proberen we het milieu zo veel mogelijk te ontzien.

Lees meer over hoe wij als designbureau uw product verpakking ontwikkelen.

Design bureau BooM Packaging gaat verder

Zowel het ontwikkelen van een corporate identity als het ontwikkelen van een product verpakking, kunt u met een gerust hart aan BooM overlaten. We zijn als design bureau eerder al met succes ingeschakeld voor klanten als Aldi, Flora Holland en Infra Foodbrands.

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300