Corporate Identity Bureau

BooM: het corporate identity bureau met kennis van zaken

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring als bureau dat bedrijven helpt met hun corporate identity. Samen met u kijken we hoe we een corporate identity kunnen ontwikkelen die past bij uw bedrijfsmodel en -cultuur. Enkele onderdelen van de corporate identity die we als bureau voor u ontwikkelen, zijn ondermeer het beeldmerk, de pay off, de huisstijl, propositie en het verhaal.

Merkdenken loont in alle opzichten

Het is wetenschappelijk bewezen dat investeren in een goede corporate identity een positief effect heeft op de bedrijfsresultaten. Dat komt omdat klanten die zich verbonden voelen met een merk, eerder geneigd zullen zijn om opnieuw een aankoop te doen. En dat kan voor uw bedrijf voordelig zijn in een felle concurrentiestrijd.

BooM gaat verder

Om een succesvolle corporate identity voor u te kunnen ontwikkelen, maakt ons bureau een grondige analyse van uw bedrijfssituatie. Daarbij zijn alle disciplines van uw organisatie betrokken, waaronder de marketing, materialen, productie en logistiek. Zo gaan we verder als corporate identity bureau waar anderen ophouden.

 

Direct een offerte voor een nieuwe corporate identity? Neemdancontactmetonsbureauop

Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300