Corporate Identity

BooM: betrouwbaar in corporate identity

BooM Packaging heeft ruim 15 jaar ervaring als full-service bureau op het gebied van corporate identity. Samen met u bepalen we de strategie om de corporate identity te ontwikkelen die past bij uw bedrijfsmodel en -cultuur. Enkele onderdelen van de corporate identity die daarbij aan bod komen, zijn het beeldmerk, de pay off, de huisstijl en de propositie van uw onderneming.

Een goede corporate identity is goud waard

Het is wetenschappelijk bewezen dat investeren in een goede corporate identity een positief effect heeft op de bedrijfsresultaten. Dat komt omdat klanten die zich verbonden voelen met de corporate identity van een bedrijf, eerder geneigd zullen zijn om opnieuw een aankoop te doen. En dat kan voor uw bedrijf voordelig zijn in de felle concurrentiestrijd die tegenwoordig overal woedt.

Haal alles uit uw onderneming met BooM Packaging

Om een succesvolle corporate identity voor u te kunnen ontwikkelen, maakt ons bureau een grondige analyse van uw bedrijfssituatie. Daarbij worden alle disciplines van uw organisatie perfect op elkaar afgestemd, waaronder de marketing, materialen, productie en logistiek. Dat maakt het verschil tussen BooM Packaging en de rest. Geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient en kies voor een corporate identity bureau dat u helpt uw doelstellingen te realiseren.

 

Wilt u direct een offerte voor een nieuwe corporate identity? Neemdancontactmetonsop.

 

Categories: Tags: corporate identity bureau
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300