Corporate design

Zoekt u een bureau dat gespecialiseerd is in corporate design? BooM packaging levert corporate design op maat. Met ruim 15 jaar ervaring bieden we bedrijven een corporate design die de merkbeleving onder klanten verhoogt. Verbeter de uitstraling van uw bedrijf bij uw doelgroep, met een corporate design op maat.

Geef uw bedrijf het corporate design dat het verdient

BooM Packaging vertaalt positionering, cultuur & waarden naar een effectief corporate design.  Dit versterkt, inspireert en creëert persoonlijkheid en herkenbaarheid onder consumenten, waardoor uw corporate design, en dus de uitstraling van uw bedrijf, beter blijft ‘hangen’ bij uw doelgroep. Onze service zorgt ervoor dat uw corporate design niet onopgemerkt voorbij gaat.

De ideale mix van marketing en meer

Onze jarenlange evaring op het gebied van corporate design en merkpositionering geeft ons de ruimte om strategisch met u mee te denken om de uitstraling van uw corporate design perfect aan te laten sluiten bij uw merk. Daarbij gebruiken we de mix van marketing, materialen, productie en logistiek. BooM Packaging kan de gehele corporate design van uw bedrijf ontwikkelen, van ontwerp tot uitvoering. Dat is overzichtelijk en biedt een aantrekkelijk kostenvoordeel voor u.

Waar let BooM Packaging op bij Corporate Design?

Bij het ontwikkelen van een corporate design kijken we vooruit. Het corporate design moet op korte- en lange termijn herkenbaarheid en associaties oproepen. Daarom denkt BooM Packaging al tijdens de design-fase na over hoe de corporate uitstraling consequent toegepast kan gaan worden. Want een corporate design consistent door blijven voeren is voor veel bedrijven moeilijker dan het introduceren ervan.

 

Meer weten over onze ervaring op het gebied van corporate design? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: packaging
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300