communicatiebureau

Op basis van de merkwaarden, merkbelofte & marketing communicatie doelstellingen ontwikkelt BooM packaging voor elk project een op maat gemaakt communicatie concept, dit vormt de basis voor het brand en packaging design.

Als communicatiebureau kennen we maar al te goed de succesfactoren binnen een retail omgeving; zo moet de communicatie van de verpakking de consument triggeren, herkenbaar zijn, duidelijk de verkoopargumenten communiceren en goed schaalbaar zijn over de producten & categorieën.

De boodschap communiceren in bijvoorbeeld een abri of magazine is een compleet ander verhaal dan op een verpakking. Veelal is er beperkte ruimte dus moeten er keuzes worden gemaakt.

BooM packaging is een communicatiebureau en werkt volgens het 5-1-hand principe.

Dit wil zeggen dat de verpakkingen op 5 meter afstand een blok moeten vormen waardoor deze de consument op afstand triggeren. Op 1 meter dient de verpakking het merk / product, de verkoopargumenten en segmentatie te communiceren. Als de verpakking in de hand is dan kunnen de overige boodschappen worden gecommuniceerd.

Deze communicatie hiërarchie dient een bewuste keuze te zijn om het dichtlopen van de facing te voorkomen. Er zijn talloze verpakkingen op de markt waar alle informatie op de voorzijde is gepropt met als gevolg dat de consument uiteindelijk niks meer ziet.

Bent u op zoek naar een communcatie bureau met verstand van verpakken? Bel, kom langs of vul onderstaand formulier in!

T  + 31 70 3837103

E  Info@BooMpackaging.com

Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

Vragen, afspraak of opmerkingen?

Categories: Tags: brand ontwerp
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300