Brand Identity Design

Creër een sterk merk met een eigenzinnig brand identity design

Laat uw doelgroep zich aan uw merk binden. Een merk dat gebaseerd is op het design van een sterke brand identity. Daarmee kunt u uw merk als concept positioneren en biedt  u uw klanten en potentiële klanten de mogelijkheid om zich met uw merk te identificeren. Zo kan het brand identity design u helpen uw omzet en winst te maximaliseren.

Lees hier hoe BooM Packaging het design van de brand identity voor Maaza Bubbly ontwierp.

BooM Packaging. Al 15 jaar hét design bureau voor uw brand identity

Op basis van de merkwaarden en merkbelofte die u hanteert voor uw brand, ontwikkelt BooM Packaging het design voor de uiteindelijke brand identity. Onderdeel van dit design zijn de naam, het beeldmerk, de pay off en uiteraard de propositie. Het grote voordeel is dat BooM Packaging het gehele proces voor zijn rekening kan nemen. Van het design tot aan de creatie: uw brand identity is bij ons in goede handen.

Investeren in het design van uw brand identity loont in alle opzichten

Het is wetenschappelijk bewezen: een sterke brand identity werkt gunstig voor het bedrijfsresultaat. Daarom streeft BooM Packaging altijd naar een herkenbaar, onderscheidend en eigenzinnig design voor uw brand identity. Daarnaast helpt BooM bij de implementatie van uw vernieuwde brand identity.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op.

Categories: Tags: Retail verpakkingen
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300