Brand Identity

Een sterk merk. Dankzij een geheel eigen brand identity

Laat uw doelgroep zich aan uw merk binden. Een merk dat gebaseerd is op een sterke brand identity en dat zich als concept positioneert, biedt uw klanten en potentiële klanten de mogelijkheid zich met uw merk te identificeren. Zo kan brand identity u helpen uw omzet en winst te maximaliseren.

Lees hier hoe BooM Packaging de brand identity voor Maaza Bubbly ontwierp.

BooM Packaging. Al 15 jaar hét bureau voor uw brand identity

Op basis van de merkwaarden en merkbelofte die u hanteert voor uw merk, ontwikkelt BooM Packaging de uiteindelijke brand identity. Onderdeel hiervan zijn de naam, het beeldmerk, de pay off en het verhaal. Het grote voordeel is dat BooM Packaging het gehele proces voor zijn rekening kan nemen. Van het design tot aan de creatie: uw brand identity is bij ons in goede handen.

Investeren in brand identity loont in alle opzichten

Het is wetenschappelijk bewezen: een sterke brand identity werkt gunstig voor het bedrijfsresultaat. Daarom streeft BooM Packaging altijd naar herkenbare, onderscheidende en eigenzinnige ontwerpen voor uw brand identity. Daarnaast helpt BooM bij de implementatie van uw vernieuwde brand identity, zodat u deze consequent en consistent kunt doorvoeren om de herkenbaarheid onder klanten te maximaliseren.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een nieuwe brand identity? Neemdandirectcontactmetonsop.

Categories: Tags: identity, Package ontwerp
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300