Brand design

De concurrentiestrijd tussen retail merken is heviger dan ooit.  A-merken staan onder druk door de opkomst van private labels en premium private labels. Brand design is het antwoord. Brand design kunt u inzetten om klanten te binden aan uw merk. En BooM Packaging is gespecialiseerd in het ontwerpen en positioneren van het juiste brand design.

Brand design speelt een cruciale rol

Een sterk merk is het krachtigste middel om klanten aan uw onderneming te binden. Uw klant koopt namelijk deels een merkbelofte en het brand design ondersteunt deze belofte. Daarbij is het wetenschappelijk bewezen dat hoe meer er geïnvesteerd wordt in het branddesign, hoe meer winst er gemaakt wordt door de onderneming. Daarom speelt branddesign zo’n cruciale rol.

Download de whitepaper ‘Effectieve brand design

De kennis van BooM Packaging op het gebied van brand design

BooM Packaging heeft al jarenlang ervaring op het gebied van branddesign. We zijn gespecialiseerd in merkontwerpen en -positionering voor grote tot zeer grote ondernemingen. Wanneer we voor uw bedrijf aan de slag gaan, denken we strategisch met u mee om het branddesign van uw merk naar een hoger niveau te tillen. Daarbij gebruiken we de mix van marketing, materialen, productie en logistiek voor het branddesign. Deze full-service aanpak is gericht op de merkbeleving van uw klant.

BooM gaat verder

Om het brand design onder uw klanten te versterken, kijken we naar alle producten en diensten die bij uw merk behoren en ontwikkelen we vervolgens een identiteit dat daar naadloos bij aansluit. Bovendien zijn we na de ontwikkeling ook uitvoerig betrokken bij de implementatie-fase, om te zorgen dat deze consistent wordt doorgevoerd. Zo heeft de klant een eenduidig beeld van uw branddesign en positioneert u uw brand optimaal voor uw doelgroep.

Categories: Tags: brand strategy, branddesign, klant
Meer details?
 

Gerelateerd

  • -
300