Zwanenberg Food Group

Met 1.600 medewerkers en een omzet van EUR 350 miljoen behoort Zwanenberg Food Group (ZFG) tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren en vleesconserven. Zwanenberg beschikt over twaalf eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het concern, dat zijn oorsprong vindt in 1875, verkoopt zijn producten onder diverse succesvolle internationale merknamen. ZFG levert ook een aantal bekende private labels en heeft, naast de retail, een sterke positie verworven in het out-of-homesegment, onder andere met gesneden en voorverpakte vleeswaren. Zwanenberg exporteert vleesconserven naar meer dan honderd landen wereldwijd.

Visie Zwanenberg Food Group

Zwanenberg Food Group (ZFG) zet op basis van merken, kennis, teamwork en een doordachte logistiek foodconcepten in de markt die leiden tot een superieure waarde voor onze stakeholders: aandeelhouders, klanten en medewerkers.

Nederland is te klein om op voldoende schaal foodconcepten neer te zetten. Daarom richt Zwanenberg zich op de ontwikkeling van tweede thuismarkten. Daarnaast zijn andere internationale markten van belang; van oudsher exporteert Zwanenberg naar tientallen landen wereldwijd.

Missie Zwanenberg Food Group

De missie van Zwanenberg Food Group is op maatschappelijk verantwoorde wijze een internationale toppositie bereiken in vleeswaren, conserven en specialiteiten, met concepten die waarde toevoegen.

De strategie om deze missie te realiseren rust op vier pijlers:

het opbouwen van nieuwe (internationale) markten

het lanceren van nieuwe foodconcepten

het verder bouwen aan onze merken

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Categories: Food
Meer details?
 

Gerelateerd