Vogels

Vogel’s creëert slimme ideeën die een extra dimensie toevoegen aan uw manier van wonen en werken. Bedrijven en mensen over de hele wereld gebruiken het assortiment steunen en bevestigingssystemen van Vogel’s om hun audiovisuele en multimediale ervaringen te verbeteren.

Vogel’s biedt bevestigings oplossingen voor:
– LCD, Plasma- en LED-schermen
– Tablets & game-consoles
– Audio- en video-apparatuur
– Projectoren

U kunt Vogel’s overal vinden. In uw woonkamer, slaapkamer of keuken, maar ook in grote luchthavens, winkelcentra, restaurants, voetbalstadions en ziekenhuizen.

Onze producten zijn diep geworteld in innovatie. In 1973 ontwikkelden wij de eerste luidsprekersteun ter wereld, en in de loop der jaren hebben wij een constante stroom aan prijswinnende oplossingen geproduceerd. Allemaal met het doel om het leven voor de mensen aangenamer te maken.

Steeds opnieuw gaven producten van Vogel’s gemak en veiligheid bij het monteren van LCD-, Plasma- en LED-schermen, audio/video-apparatuur en projectoren, op elke plek die u ook maar kon bedenken. Onze meest recente doorbraken zijn de revolutionaire THIN-producten voor ultraplatte schermen, het nieuwe RingO®-systeem om tablets op ieder oppervlak en in de auto te bevestigen en de robuuste Connect-it modulaire plafondsteunen voor professionele toepassingen.

Ik nodig u uit om de wereld van Vogel’s te ontdekken. Zie zelf hoe slimme ideeën op het gebied van steunen en bevestigingssystemen kunnen zorgen voor een uitstekende akoestiek, uitzonderlijk kijkgenot en veel meer.

Client: Vogels, Physix, VogelsCategories: Non FoodTags: Non Food, producten, schermen, van vogel, vogel, wereld
Meer details?
 

Gerelateerd

  • Vogels - sonos accessoires
  • Physix - strong & simple
  • Vogels - assortiment restyling