Van Nature

Van Nature werkt samen met vier sterke handelsbedrijven, t.w.:

Combilo , te Waddinxveen, heeft de focus op met name Scandinavië, Engeland en Duitsland, maar exporteert ook naar veel andere Europese landen. Met de eigen moderne, verpakkings­afdeling én goede contacten m.b.t. import kan flexibel ingespeeld worden op allerlei klantwensen.

Haluco , te Bleiswijk, is de innovatieve organisatie in verkoop en logistiek van groenten en fruit. Een uitgekiend logistiek warehouse systeem en de hoge graad van automatisering bieden maximale efficiëntie in de goederenstroom en waarborgen een kwaliteitsgerichte tracking & tracing.

Levarht , te Aalsmeer, is van oudsher sterk georiënteerd op overzeese bestemmingen als de USA en Japan. Daarnaast is Levarht vooral actief in de Benelux en heeft men eigen teeltbedrijven voor paprika in Nieuw-Zeeland en Mexico en meloenen van een eigen plantage in Costa Rica.

Scherpenhuizen , te Eindhoven, heeft als belangrijkste markten Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Tsjechië. De jarenlange kennis en ervaring en flexibiliteit qua verpakken en logistiek maken dat Scherpenhuizen klantwensen optimaal kan vervullen.

Client: Taste by NatureCategories: Food
Meer details?
 

Gerelateerd

  • Taste by Nature - kraftig design in groenteland