Trust

Trust is hét toonaangevende merk voor digital lifestyle accessoires voor pc, laptop, tablet en smartphone. Onze missie is om het merk van voorkeur te zijn binnen de gehele productieketen; van inkopers en verkopers tot eindgebruikers.

Trust heeft ruim 25 jaar ervaring met de productie van aantrekkelijke, value for money producten volgens de laatste trends en technologische ontwikkelingen. Wij streven er naar om altijd te opereren op het hoogste niveau door geen concessies te doen op kwaliteit, door het leveren van uitzonderlijke service en door optimale samenwerking met onze partners.

Trust is een merk voor iedereen, met een assortiment van meer dan 300 producten die allemaal voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen: een aantrekkelijk design, makkelijk in gebruik én betaalbaar. Ons eigen research en development team is altijd op zoek naar de laatste trends en werkt met de nieuwste technieken. Zo houden we onze producten up-to-date.

Trust kijkt verder dan de grenzen. We zijn een internationaal bedrijf, actief in Europa, Azië, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika. Onze medewerkers zijn jong, ambitieus en gedreven. Ze hebben maar één gezamenlijk doel voor onze klanten: MAKE YOUR LIFE EASY!

Categories: Non Food
Meer details?
 

Gerelateerd