Those Baby Basics

Vandaag de dag zijn er zoveel keuzes te maken want er is zoveel aanbod in babykleding. Veelal vind je babykleding met veel ditjes en datjes, printjes en applicaties en soms zoek je gewoon simpele elementen in mooie rustige kleuren. Toch is het vinden van serieus hoge kwalitatieve, stijlvolle en praktische basis babykleding een “mission impossible.”

Het antwoord is Those Baby Basics in het succesvol vinden van deze onmisbare basics in de garderobe van je baby of peuter. De perfecte basis is het geheim om je kleintje in de juiste combinatie zich comfortabel te laten voelen.

Met Those Baby Basics kun je eindeloos combineren. De gehele collectie baby kleertjes zijn zowel voor jongens als meisjes zoals goede basisartikelen dit toelaten. De designs hebben een stoere en vlotte uitstraling die elke dag opnieuw voor een modieuze look zorgen. Uiteraard is de collectie tevens geselecteerd op het comfort en de bewegingsvrijheid van je kleintje.

Those Baby Basics heeft een babykleding lijn ontwikkeld voor babies en peuters van 0 tot 3 jaar. De collectie bestaat uit: rompertjes, t-shirts, baby pant, jogging pant, zipper vest, sweatvest, spencer, jumpsuit, turtle shirt en diverse accessoires.

Those Baby Basics is ervan overtuigd dat de designs een must zijn voor iedere baby en peuter. Daarom heeft ThosebabyBasics een lijn ontwikkeld in de meest zachte katoensoorten met een soft finishing. Een superieure kwaliteit is gebruikt om deze babykledinglijn een gevoel van luxe en comfort mee te geven.

Experience the Softness

Alle artikelen uit de Those Baby Basics basislijn hebben een speciale snit zodat de artikelen een aansluitende, stijlvolle en uitstekende pasvorm hebben. De combinatie van de kwaliteit en pasvorm zorgen ervoor dat je kleintje zich heel comfortabel voelt in Those Baby Basics.

Stylish, Essential Basics In Tasteful Colors:

Kleuren worden deskundig geselecteerd op hun karakter en mogelijkheid tot combineren. De uitgekozen stijlvolle kleuren worden dan ook veelvuldig aangeboden per artikel. Iedere bestelling geniet volledige zorgvuldigheid en wordt u op een speciale manier aangeboden. Those Baby Basics hecht enorm veel waarde aan haar product en verpakking. Those Baby Basics zorgt ervoor dat de collectie steeds wordt aangevuld met nieuwe artikelen en kleuren. Wij houden onze klanten op de hoogte van de “New Arrivals.”

Client: Those Baby BasicsCategories: Brand design, Brand Identity, Non Food, Packaging design, Retail, Strategy
Meer details?
 

Gerelateerd

  • Those Baby Basics - kledingmerk voor baby's en peuters