Royaan

Het hoofdkantoor is gevestigd in Wijk bij Duurstede. Met fabrieken in Alkmaar, Beuningen, Oostzaan, Wijk bij Duurstede behoort Royaan met ca. 300 werknemers tot één van de toonaangevende snackfabrikanten van Nederland.

Waar staat Royaan voor?
Als uw verwenner in warme snacks staat Royaan met de merken Van Dobben, Buitenhuis, Kwekkeboom, Laan Snacks, KB, Willie Dokter en Bakker voor hoogwaardige, eerlijke, maar vooral ook lekkere snacks. Welk product van Royaan je ook proeft: je proeft in de eerste plaats kwaliteit.

Ieder merk heeft eigen karakter.
Met de bekende merken Van Dobben, Kwekkeboom, Buitenhuis, Laan Snacks, KB, Willie Dokter en Bakker hebben wij een toonaangevende positie in het premium segment van de snackmarkt.
Alle merken hebben hun eigen karakter en zijn toonaangevend in hun segment. Zij vullen elkaar onderling uitstekend aan en zorgen voor een brede keuze in kwaliteitsproducten.

Royaan toonaangevend in diverse segmenten.
Kroketten:
Of u nu op zoek bent naar een Kalfsvleescroquet van Van Dobben, een Rundvleescroquet van Kwekkeboom of de ovenkroketten van Laan Snacks, bij Royaan vindt u een sterk en breed assortiment kroketten voor iedere smaak.

Mini Snacks:
Naast de meest bekende assortimentsverpakkingen, zoals de Mini Megamix met acht en de Gigamix zelfs met 12 verschillende soorten hapjes in één verpakking, heeft Royaan ook Kalfsvleesbitterballen van Van Dobben, Rundvleesbitterballen van Kwekkeboom etc. in haar assortiment. Het assortiment is zo breed, gevarieerd en trendsettend, dat we eigenlijk kunnen zeggen: ”Roept u maar!” en we hebben het.

Kaassoufflés:
Met KB, Bakker en Laan Snacks heeft Royaan ook de lekkerste en beste kaassoufflé in huis. Of het nu de bekende rechthoek, de oogstrelende halve ronde, de Super of zelfs de Megasoufflés betreft, bij Royaan vindt u het wel.

Brood- en Bladerdeegproducten:
De voorgebakken Saucijzenbroodjes van Buitenhuis zijn het toonbeeld van inspelen op de markt: Een fantastisch saucijzenbroodje en snel te bereiden. Dit geldt ook zeker voor de verschillende Tosti’s, die Royaan onder het merk Buitenhuis te bieden heeft. Snel, hygiënisch en efficiënt.

Traditionele Snacks:
Met o.a. Laan Snacks en Willie dokter biedt Royaan u ook een ruim assortiment met toonaangevende producten in dit segment, zoals ambachtelijke Gehaktballen, het originele Friet-ei en authentieke Oosterse Bami- of Nasihappen.

Categories: Food, Packaging design, Retail, Structural designTags: Food, Packaging design, Retail, Structural design, assortiment, bekende, breed, buitenhuis, dobben, dutchypuppy, é, kwekkeboom, laan, laan snacks, royaan, segment, snacks, toonaangevende, willie
Meer details?
 

Gerelateerd