Natudis

Als totaalleverancier zijn wij in staat om onze passie voor biologisch met u te delen!
Logistiek geavanceerd

Natudis is gespecialiseerd in de distributie van droge kruidenierswaren (producten met een minimale houdbaarheid van 3 maanden), drogisterijproducten en natuurlijke cosmetica. Het logistieke systeem bestaat uit een hoogbouw magazijn met 10.000 palletplaatsen en een kleingoedmagazijn met 4.000 pickplaatsen. De orderstroom is volledig geautomatiseerd. Jaarlijks verlaten 7,5 miljoen dozen het magazijn en rijden dagelijks 25 vrachtwagens op de weg om alle orders af te leveren.
Eigen merken

Natudis voert een aantal eigen merken zoals De Rit, Ekoland, LunaeTerra, Natufood, Fertilia en Molenaartje. Voor deze merken wordt het gehele proces in eigen beheer uitgevoerd: van ontwikkelen, inkopen, marketen tot verkopen (in binnen- en buitenland).  Daarnaast worden de belangen van een groot aantal leveranciers behartigd voor de Nederlandse markt. Van een flink aantal exclusieve merken verzorgen wij eveneens de inkoop, merkondersteuning en verkoop.
Franchiseformule Natuurwinkel

De Natuurwinkel kiest heel bewust voor producten die met zorg en aandacht zijn geteeld en altijd geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu. De producten zijn veelal afkomstig van kleine en bij voorkeur lokale producenten met oorspronkelijke kennis van voeding. In de Natuurwinkel is volop ruimte voor het verhaal achter het product in een frisse, heldere winkel vol tips en informatie. Kijk op https://www.natuurwinkel.nl voor meer informatie.
Franchiseformule GooodyFooods

GooodyFooods staat voor organic, tasty, good en fresh. Eigenzinnig en eigentijds. Waarbij de klant één ding zeker weet: alles bij GooodyFooods is goed, in de ruimste zin van het woord. De winkel ademt vers met groente & fruit, brood & banket, olijven & tapas, kaas & vlees. Minimaal biologisch, maar ook Demeter of fairtrade. Maar er is meer: heerlijke maaltijdmakers, ontbijtproducten, vriesproducten vol vitaminen. Olijfolie, koffie, goed snoepgoed of muesli kan zelf worden ‘getapt’. Want GooodyFooods gelooft dat duurzaam en bewust boodschappen doen, vooral ook leuk en inspirerend moet zijn. Kijk op https://www.gooodyfooods.nl voor meer informatie.

Client: Luna e TerraCategories: FoodTags: Food, biologisch, gooodyfooods, merken, natuurwinkel
Meer details?
 

Gerelateerd

  • Luna e Terra - terug naar de essentie