Naber Plastics

Naber Plastics B.V. is een familie bedrijf, opgericht in 1989. Aanvankelijk lag het specialisme in de productie van multimediaverpakkingen. Naber is in deze categorie uitgegroeid tot één van de marktleiders binnen Europa. Deze positie is bereikt door de hoge kwaliteit van onze producten, de moderne productiefaciliteiten en het feit dat er maximaal op de wensen van onze afnemers wordt ingespeeld.

Onze slogan: “We give an injection to your products” past perfect bij onze denkwijze, het gaat namelijk om uw product en deze moet maximaal aansluiten bij uw wens en die van uw afnemer.


In de laatste decennia is Naber Plastics uitgegroeid tot één van de meest innovatieve kunststofbedrijven binnen Europa. Met het in gebruik nemen van onze nieuwe productielocatie op het Eco-industrieterrein Haven VII in Waalwijk hebben wij ook een grote stap gezet in duurzaamheid. Er wordt maximaal rekening gehouden met milieuomstandigheden en wij mogen met trots zeggen dat wij een grote mate van CO2 reductie hebben weten te bewerkstelligen één die zijn weerga in spuitgietland niet kent. 
Naber specialiseert zich in “groene innovatieve”producten waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Categories: Food, Non Food
Meer details?
 

Gerelateerd