Kroon

Wie is Kroon Biologische Verswaren?

Al bijna 20 jaar beleveren wij de Nederlandse natuurvoedingswinkels met een compleet assortiment biologische versproducten. Door onze ervaring, innovatiekracht en nauwe relatie met onze boeren en telers, zijn wij een sterke partner in vers. Ook het steeds duurzamer wordende foodservice kanaal weet ons goed te vinden, dankzij de combinatie van topkwaliteit producten, een optimale logistiek en persoonlijke service. Kroon is onderdeel van Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux.

Compleet assortiment

Van AGF tot Kaas & zuivel en van Delicatessen tot Diepgevroren, wij bieden met circa 1.000 producten een compleet versassortiment. Basis of bijzonder, maar altijd van minimaal biologische kwaliteit en zoveel mogelijk van dichtbij en van het seizoen. We hebben bijvoorbeeld het breedste assortiment biologische kaas en ons eigen delicatessemerk PUUR.

Optimale logistieke dienstverlening

Vanuit een uitstekend geoutilleerde versruimte beleveren wij onze klanten de beste kwaliteit verswaren onder optimale condities. Zes dagen per week door het hele land. Hierin werken we nauw samen met de gespecialiseerde versleverancier Vroegop-Windig.

Aandacht voor duurzaamheid

Alles begint bij ‘onze’ boeren die vaak al jarenlang met bevlogenheid biologische producten voortbrengen. Onbespoten groenten, oude rassen en aandacht voor dierenwelzijn. Voor hen de normaalste zaak van de wereld. We kiezen zoveel mogelijk voor producten van dichtbij en/ of van het seizoen en streven naar lange-termijnrelaties met onze telers. Waar mogelijk zoeken we synergie in de logistiek. Zo besparen we op voedselkilometers en CO2-uitstoot. We maken gebruik van de modernste, milieuvriendelijke koelvrachtwagens (op stroom).

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk om onze klanten het liefst dagelijks persoonlijk te spreken. Om te horen of alles naar wens is en om een stuk (winkel) begeleiding te verzorgen. Zodat we samen verder kunnen bouwen aan een nog beter resultaat.

De kracht van Kroon

Kroon, biologische versgroothandel, biedt een uitgebreid biologisch vers- en diepvriesassortiment van meer dan 1.000 producten. Waaronder het delicatessenmerk PUUR en het breedste, biologische en Demeter kaasassortiment. Met een landelijke, dagelijkse distributie en een constante hoge kwaliteit is Kroon een sterke, betrouwbare en servicegerichte partner voor vele tientallen natuurvoedingswinkels in Nederland.

Categories: Brand design, Brand Identity, Food, Packaging design, Retail, Strategy, Structural design
Meer details?
 

Gerelateerd