Kaemingk

Kaemingk Season Decorations B.V. is met meer dan 75 jaar ervaring een belangrijke importeur en exporteur van decoratieve artikelen voor Kerst en voorjaar. Met een collectie van tenminste 17.000 producten en verkoop aan meer dan 30 landen zijn we prominent in de markt aanwezig.

De manier waarop wij de markt benaderen kan het best omschreven worden als altijd speurend naar trends, een vooruitstrevende inkoopstrategie, creatieve styling, perfecte presentatie en een zeer efficiënt en betrouwbaar logistiek systeem.

Om onze klanten datgene aan te kunnen bieden wat ze zoeken zijn onze inkopers altijd bezig met de nieuwste trends. Daarvoor reizen zij de wereld rond op zoek naar nieuwe ideeën, materialen, kleuren en producten. De inkoopafdeling is een jong en enthousiast team en hun ervaring garandeert een collectie met een mooie balans tussen het eigentijdse en het traditionele.

Logistiek & Export

Ons bedrijf heeft een reputatie hoog te houden op het gebied van kwaliteit, service en leveringsbetrouwbaarheid. Ongeveer 2.300 zeecontainers worden per jaar gelost en verwerkt voor distributie naar klanten in Europa en elders in de wereld. De magazijnen beslaan een oppervlakte van 70.000m2. Het distributiecentrum ligt in Aalten, dichtbij de Duitse grens, midden in het geografische hart van Europa.

Categories: Brand design, Brand Identity, Naming, Non Food, Packaging design, Retail, Strategy, Structural design
Meer details?
 

Gerelateerd