Hessing Supervers

Groentesnijden is een vak apart. Hessing beheerst het al 40 jaar.

We snijden het niet alleen, we verzorgen het gehele proces, ‘van zaadje tot aanvoer van gesneden blaadje’. Telen, snijden, wassen, mengen, op smaak brengen, verpakken en vervoeren, we verzorgen alle onderdelen van de keten.

Dat we controle willen houden over alle stappen in het proces, is een bewuste keuze. Want alleen zo kunnen we garant staan voor de hoogste kwaliteit. Verse groente wordt na binnenkomst binnen enkele uren gesneden, verpakt en afgeleverd.

Dagvers is een minimum vereiste voor de consument. Hessing gaat nog een stapje verder. Wat dacht u van supervers!

Hessing b.v. is uitgegroeid tot een vooraanstaande aanbieder van panklare groenten, AGF-specialiteiten, verse sappen en convenience producten. Verder groeien om zowel de nationale als internationale groeimarkten maximaal te kunnen bedienen vergt een strategie van specialisatie enerzijds en diversificatie anderzijds.

Het snijden en verpakken wordt uitgevoerd op op 4 locaties, Zwaagdijk, Uden, Sint Annaparochie en Helmond. Daarnaast kent Hessing een eigen transportbedrijf, Hessing Logistiek.

In totaal telt Hessing ruim 1200 medewerkers.

Hessing b.v. bundelt de krachten van haar 4 groentesnijderijen en haar eigen transportorganisatie. Verwacht wordt uit te groeien naar een top drie positie binnen de Benelux en aangrenzende landen.

Categories: Brand design, Food, Packaging design, Strategy, Structural design
Meer details?
 

Gerelateerd