Groenlandkip

Daar zit Nederland al enige tijd op te wachten. Een jonge leverancier van concepten rondom kip- en poeliersproducten met een heldere en toekomstgerichte visie. Een bedrijf met sterke partners. Een bedrijf dat nú antwoord heeft op vragen waar de markt al enige tijd mee worstelt. Kortom een bedrijf waar je goed zaken mee kunt doen.

GroenlandKip B.V. is in november 2013 opgericht en direct voortvarend van start gegaan. Vanuit onze eigen productie-unit in het Zuid-Hollandse Bodegraven leveren we kip- en poeliersproducten aan Nederlandse retailers. De markt voor kip- en poeliersproducten kent vele uitdagingen. Regie van ei tot verpakte kip is van groot belang voor een optimale performance. Bij GroenlandKip werken mensen met jarenlange ervaring in de markt. Zij weten als geen ander wat de eisen en voorwaarden zijn op het gebied van kwaliteit en leveringszekerheid.
Wij maken verschil door eigen efficiënte productie-units voor bestellingen op maat, uitgebalanceerde logistieke ondersteuning, volledige tracering en korte communicatielijnen. Vanuit ons hoofdkantoor en productiecentrum in Bodegraven. Al met al geeft dit ons een voorsprong in de markt en daar laten wij u graag van mee profiteren.

Categories: Brand design, Retail
Meer details?
 

Gerelateerd