De Oestercompagnie

In de zomer van 2001 had oesterman Matijn een idee. Hij ontwierp een lederen riem en maakte daar twee emmers aan vast. Een gevuld met oesters, de ander om de lege schelpen in te werpen. Lopend tussen de gasten op een party maakte hij “sur place” verse oesters open. De eerste maanden ging hij alleen als oesterman op stap, maar al gauw had hij zoveel werk dat er een oesterman bij moest komen.
Oesterman Dick kwam en kort daarna volgende oesterman Jan, daarna kwam oesterman Karel en oesterman Vincent. Het bleek al snel dat oesters een hit waren. Oesters hebben niet alleen een heerlijke smaak, er komt altijd een verhaal bij. Klanten vertellen graag aan de oesterman hun gepassioneerde verhalen over oesters. Zelf vertelt de oesterman ook over oesters, vraag er maar eens naar.

Oesters zijn inmiddels geen hype meer, ze hebben de tand des tijds doorstaan. Zo ook de Oestercompagnie, met ruim 15 jaar ervaring weten wij hoe onze Oesterman een feest kan maken. Een oesterman vertelt enthousiast over zijn vak en heeft bovenal een heerlijke oester bij zich…

Categories: Brand Identity, Food, Packaging design
Meer details?
 

Gerelateerd