Argentrade

Argentrade International volgt dagelijks wereldwijd in- en verkoopmarkten om tijdig en adequaat op de behoeften van afnemers en aanbieders in te kunnen spelen. Als klant heeft u via Argentrade International toegang tot een selecte groep leveranciers in Europa, Noord- & Zuid-Amerika en Azië waarmee wij in de loop der jaren een hechte relatie hebben opgebouwd. Als producent bieden wij u extra verkoopcapaciteit voor markten buiten de Europese Unie, waarbij onze kennis van de lokale markt, cultuur, handelsgebruiken en documentatie u voordeel oplevert.

De voornaamste afzetmarkten van Argentrade International bevinden zich in Azië, Afrika, Oost-Europa en het Caribisch gebied. Dagelijks contact met importeurs en groothandelaren ter plaatse geeft ons een actueel beeld van de markten en trends.

Natuurlijk bereizen wij onze verkoopgebieden intensief om ook op middellange termijn ontwikkelingen te signaleren. Hierbij streven wij naar het onderhouden van persoonlijke en hoog kwalitatieve relaties met onze klanten, zodat wederzijds vertrouwen wordt gecreeërd met een langdurige samenwerking als doel.

Bovendien kunt u ook op logistiek gebied vertrouwen op Argentrade International. Onze ervaren medewerkers werken nauw samen met vooraanstaande rederijen, expediteurs, transportondernemingen en vrieshuizen. Een efficiënt logistiek netwerk stelt Argentrade International in staat leveringen op tijd, voorzien van correcte handelsdocumenten en tegen een concurrerend vrachttarief te presenteren bij onze afnemers.

Kwaliteit

Argentrade committeert zich aan het leveren van bevroren voedsel van uitstekende kwaliteit. Door middel van gestandaardiseerde procedures en audits zijn wij in staat de kwaliteit continue te monitoren.

Service

Argentrade is een full service organisatie en verzorgt het volledige traject van transport & documentatie tot kwaliteitsborging en ondersteuning.

Missie

Wij streven naar langdurige succesvolle relaties met onze leveranciers, afnemers & de lokale gemeenschappen.

Waarden

Onze Kernwaarden zijn het resultaat van vele gesprekken wereldwijd met onze medewerkers, importeurs, groothandelaren, afnemers en leveranciers.

Betrouwbaarheid “Afspraak is afspraak”

Respect “voor omgeving, mens & dier ”

Ondernemend “Proactief en zakelijk handelen”

Toekomst “langdurige succesvolle relaties”

Merken

Argentrade heeft haar eigen premiummerk; Coldstars® welke constant uitstekende kwaliteit & hoogwaardige natuurlijke producten leveren.

Markten

Onze in- en verkoopgebieden bevinden zich met name in Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en het Caribische gebied. Dagelijks contact met importeurs en groothandelaren ter plaatse geeft ons een actueel beeld van de markten en trends.

Reputatie

De afgelopen vijftien jaar heeft Argentrade International een reputatie opgebouwd als betrouwbare handelspartner voor leveranciers en afnemers in de levensmiddelenbranche. De voornaamste productgroepen die Argentrade verhandelt, zijn bevroren varkensvlees, rundvlees, gevogelte, vis, groenten en frites.

Categories: Food
Meer details?
 

Gerelateerd