Agri Retail

Agri Retail is de organisatie achter de BoerenBond- en Welkoopwinkels. Vanuit het kantoor en distributiecentrum in Ede worden alle aspecten van een retailorganisatie ingezet om onze franchisers optimaal van dienst te zijn. Agri Retail is gevestigd in Ede. Van hieruit maken zo’n 200 medewerkers zich sterk om de marktpositie van de ruim 220 aangesloten winkels verder uit te bouwen.
Winkelformule
Agri Retail is de franchisegever van BoerenBond en Welkoop. Twee namen voor één winkelformule, van oudsher gespecialiseerd in alles wat met het buitenleven te maken heeft met Verstand van buiten leven. En deze kennis willen we graag met u delen. Met jarenlange ervaring, weten wij als geen ander hoe u het buitenleven optimaal kunt beleven. Juist omdat we onze wortels vinden in de agrarische wereld, hebben we grote affiniteit met het platteland.

Wij bieden een uitgekiend assortiment producten voor tuin en dier afgestemd op de seizoenen en de behoefte om het buitenleven bewust te beleven. Denk aan onder andere planten & zaden, tuingereedschap, functionele recreatiekleding en werkkleding, dierenvoeding en -verzorging. Daarbij kunnen klanten altijd rekenen op uitstekende service van deskundige en behulpzame medewerkers.
Agri_Retail_distributiecentrum
Onze winkels kennen een lange geschiedenis (lees meer over de geschiedenis van BoerenBond en Welkoop). Beneden de grote rivieren is BoerenBond al meer dan 100 jaar een begrip. En Welkoop geniet al decennia lang een goede reputatie in Midden, Oost en Noord Nederland. Beide ketens zijn sterk vertegenwoordigd op het platteland waar ze van oudsher voornamelijk een agrarische klantenkring bedienden. Inmiddels zijn het hoofdzakelijk consumenten die de weg naar BoerenBond en Welkoop weten te vinden.

Categories: Non FoodTags: Non Food, agri, boerenbond, buitenleven, het buitenleven, retail, underwear, welkoop
Meer details?
 

Gerelateerd